رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که همه دوربین‌های ترافیکی سالم هستند و شایعه دکوری بودن آن‌ها حقیقت ندارد.

دوربین‌ ترافیکی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از میزان، تصوری در بین مردم وجود دارد که برخی دوربین‌های ترافیکی که در شهر نصب شده‌اند، فقط برای دکور و ترساندن مردم هستند و هیچ‌گونه تخلفی را ثبت نمی‌کنند. سرهنگ محمد رازقی، رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در این‌ باره گفت: دوربین‌های ترافیکی نیز مانند سایر وسایل الکتریکی ممکن است خراب یا قطع شوند؛ اما بلافاصله تعمیر یا تعویض می‌شوند و به چرخه کاری باز می‌گردند.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور ادامه داد: چنین موردی که دوربین فقط برای دکور نصب باشد، در تهران نداریم؛ زیرا نصب دوربین‌های خراب یا خاموش تأثیری ندارد و اعتماد مردم را کاهش می‌دهد. وی درباره تخلفاتی که توسط دوربین‌های ترافیکی ثبت می‌شوند، افزود: تخلفات سرعت، عبور از چراغ قرمز، تجاوز به گذرگاه عابرپیاده، تردد و عبور در محدوده طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی هوا و تردد در خطوط ویژه از جمله مواردی است که توسط دوربین‌ها ثبت می‌شود.

علی پیرحسینلو، مشاور معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران نیز در گفت‌وگو با میزان درباره تعداد دوربین‌های ترافیکی پایتخت اعلام کرد: ۱۲۵۴ دوربین در سطح شهر تهران برای کنترل تخلفات رانندگی فعال هستند.

  • واکنش به یک شایعه درباره ایجاد اختلال در اعلام موقعیت پلیس در «ویز» 

بر طبق این گزارش، سرهنگ رزاقی همچنین به شایعه ایجاد اختلال در نرم‌افزار ویز برای پنهان کردن موقعیت پلیس در این مسیریاب واکنش نشان داد. 

به تازگی شایعه‌ای درباره ایجاد اخلال در مسیریاب ویز توسط پلیس راهور برای نشان ندادن موقعیت استقرار پلیس و دوربین‌های ترافیکی در بین رانندگان شنیده می‌شود. اما به گفته پلیس نشان دادن موقعیت آن‌ها در نقشه‌های نرم‌افزارهای مسیریاب مفید است و پلیس هیچ اخلالی در آن به وجود نیاورده است.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور با تاکید بر این که نشان دادن جایگاه پلیس و دوربین‌ها در نرم‌افزارهای مسیریاب مفید است، گفت: پلیس نه برای اعمال قانون و جریمه کردن بلکه برای ساماندهی ترافیک در خیابان‌ها مستقر است. به همین دلیل پلیس هیچ‌گاه خود را مخفی نمی‌کند، بلکه در دید عموم و آشکار است.

وی افزود: دیدن جایگاه پلیس با چشم یا روی نقشه مسیریاب‌ها با هم تفاوتی ندارد؛ همچنین راننده‌ها با دانستن موقعیت پلیس، قوانین را بیشتر رعایت و تردد خود را کنترل می‌کنند.

سرهنگ رازقی با اشاره به این که پلیس اخلالی در نقشه‌های مسیریاب‌های خارجی برای نشان دادن موقعیت پلیس ایجاد نکرده است، ادامه داد: اگر نشان دادن موقعیت پلیس در نقشه‌های مسیریاب‌ها، باعث افزایش رعایت قوانین و انضباط ترافیکی شود، بسیار خوب است.

کد خبر 467364

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha